Džej Lo je svoju 14-godišnju ćerku predstavila javnosti kao nebinarnu ličnost

Prošlog vikenda, Los Anđeles je bio domaćin šeste godišnje gala večeri Blue Diamond čiji je domaćin bila dobrotvorna fondacija Dodgers. Gost večeri bila je Dženifer Lopez, koja je iznenadila fanove zajedničkim nastupom sa 14-godišnjom ćerkom Emom.

Iznenađenje, međutim, nije bio samo duet, već i dirljiv govor kojim je pevačica pozvala devojku na scenu: „Moj omiljeni scenski partner za sva vremena". Gledaoci su primetili da Lopez uporno koristi rodno neutralnu zamenicu „oni“ („they“), misleći na Emu. U engleskom, mnoge nebinarne osobe (tj. one koje se ne identifikuju ni kao muško ni žensko) traže da im se na ovaj način obraća u trećem licu, bez upotrebe reči „on“ ili „ona“.

Obožavaoci Džej Lo, kao i korisnici TikToka, gde je snimak nastupa brzo postao viralan, cenili su podršku koju pevačica daje Emi. Mnogi tvrde da se nastup može smatrati nezvaničnim izlaskom tinejdžera kao nebinarne osobe, ali su predstavnici pop zvezde odbili da komentarišu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group