Lifestyle - Celebrity

Dugo očekivana druga kolekcija Beyonce i sportskog brenda Adidas

Ne može se reći da je iznenađujuće što Beyonce izgleda tako savršeno u novoj Adidas i Ivy Park kolekciji.

Najnovija i već svetski tražena kolekcija poznate pevačice i brenda koji važi za ikonu kada je sportska moda u pitanju, na putu je ka vama.

Pre par dana na zvaničnom kanalu Ivi Park je na društvenim mrežama podelio fiotografije na kojima Beyonce predstavlja najnoviju kolekciju na tradicionalan samo njoj svojstven način. Malo je reći da na njima izgleda zadivljujuće, i da serija fotografija deluje vrlo interesantno. Zadržavajući tragove šminke na licu u minimalnom neutralnom koloru, a kosu puštenu i lepršavu Beyonce je predstavila novi dizajn pantalona, biciklističkih, dreseva, trenerki, bodija pa čak i struktuiranih blejzera.

Pevačica je sporstki izgled uparila sa različitim varijacijama brendiranih Adidas patika, uključujući i njene kožne Superstar cipele sa platformom i predstojeći verziju Ultraboost u neonskoj varijanti. Takođe Bey je nosila i par prozirnih PVC cipela koji nisu deo kolekcije, ali su je dopunile na prefinjen način.

Prva kolekcija koja je debitovala u januaru sadržala je uglavnom monohromatsku temu smeđe tamne nijanse krvavo crvene boje iliti maroon (boje kestena), dok sa drugom kolekcijom ispred sebe Beyonce vam nudi prikaz življih boja poput neonske žute, smaragdno zelene i mint plave. Beyonce je takođe na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima nagoveštaj izgleda predstojeće kolekcije. Pored Bey u kadru se mogu videti statue od slonovače koje doprinose zadivljujućem utisku.

Ž.J.

Izvor: Elle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group