Diva sama po sebi: Naomi Kembel je na svojoj zabavi ostala samo sedam minuta

Naomi Kembel je poznata po svom držanju i sinoć je u potpunosti dokazala svoju titulu kada je posle samo sedam minuta napustila sopstvenu zabavu.

Objavljujući svoju novu saradnju na Filmskom festivalu u Kanu, BMW je u sredu uveče održao „ekskluzivnu“ zabavu kako bi proslavio otkrivanje automobila inspirisanog Naomi, gde je predtsavljen ljubičasti automobil pod nazivom Mystique Allure.

Zabava je održana u BMW World, preko puta čuvenog hotela Carlton u Kanu. Stotine ljudi okupilo se u malom otvorenom prostoru da gledaju kako Naomi otkriva svoju najnoviju kreaciju.

Stigavši u 22.30, sat i po nakon početka događaja, Naomi, se pojavila na blistavoj ljubičastoj modnoj pisti. Noseći vojnički stajling izgledala je apsolutno zapanjujuće, izašla je, održala mali govor zahvaljujući se kompaniji BMW, pozirala za nekoliko fotografija ispred auta i nestala!

Pretpostavlja se da je Naomi napustila svoju zabavu da bi prisustvovala događaju Christian Dior preko puta ulice na luksuznom krovu hotela JW Marriott, gde je sa Anjom Tejlor-Džoj i Krisom Hemsvortom ostala do ranih jutarnjih sati.

Naomi je potpisala ugovor sa BMW prošlog aprila i sada je dizajnirala svoj XM model. Iako je iznos njenog ugovora nepoznat, pretpostavlja se da je u rasponu od šest cifara - kao i mnogi drugi njeni ugovori.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group