Điđi Hadid o zajedničkom roditeljstvu sa bivšim Zejnom Malikom

Iako su raskinuli, Điđi Hadid ima odličan odnos sa Zejnom Malikom!

Manekenka je dala redak komentar o tome kako ona i bivši član One Direction odgajaju ćerku. Zvezda je u nedavnom intervjuu rekla da svoj radni raspored gradi tako da trogodišnja ćerka bude sa tatom. „Činjenica da može da provodi vreme sa dva roditelja me čini veoma srećnom“, priznala je manekenka.

Podsetimo, 27-godišnja Hadid i 30-godišnji Malik postali su roditelji u septembru 2020, a raskinuli u oktobru sledeće godine. Do njihovog razlaza 2021. došlo je nakon velike svađe u koju je bila uključena mama Điđi i Bele, Jolanda Hadid. Pevač je navodno gurnuo Jolandu koja je pala na komodu. Iako je Malik negirao krivicu, izjasnio se krivim za uznemiravanje istog meseca. Zejn je kasnije osuđen na 360 dana uslovne kazne i naređeno mu je da prisustvuje programima za upravljanje besom i nasiljem u porodici. Điđi tada nije govorila o incidentu, a njen predstavnik je objasnio da je bila fokusirana isključivo na stanje svoje ćerke. Od tada, Điđi retko pominje bivšeg dečka na svojim društvenim mrežama: manekenka mu je čestitala Dan očeva u junu 2022. i sa njim proslavila 2. rođendan svoje ćerke tri meseca kasnije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group