Da li su Bred Pit i Emili Ratajkovski budući najzgodniji par Holivuda?

Bred Pit i Emili Ratajkovski mogli bi biti sledeći najzgodniji slavni par koji će se naći na naslovnicama.

U štampi se govori o tome da su se poznati glumac i dobitnik Oskara, koji je sada usred parnice sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, i manekenka na ivici razvoda, već sreli nekoliko puta, ali, prema izvorima, to još uvek ne znači ništa.

„Štampa o tome spekuliše već neko vreme. Bred se ne zabavlja ni sa kim. Viđeni su zajedno nekoliko puta“, rekao je holivudski insajder.

Glasine da se poznate ličnosti tajno zabavljaju dolaze nakon što su Bred i Emili nekoliko puta primećeni zajedno tokom proteklih meseci. Krajem avgusta neki sajtovi su o tome izvestili malo detaljnije. „Bred se zbližio sa Emili na zabavi Vanity Fair 2020. Nisu bili sami ili tako nešto, već su razgovarali okruženi prijateljima“, rekli su upućeni.

Prema izvoru, Pit je odlučio da napravi prvi korak nakon što se Emili razišla sa filmskim producentom Sebastijanom Ber-Meklardom. Bila je prinuđena da donese ovu odluku, pošto je njen muž prekršio glavno obećanje sa venčanja - da bude veran. I iako Bred takođe ima nekoliko „incidenata“, sada je verovatno postao mnogo ozbiljniji čovek.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group