Da li je ovo pomirenje: Irina Šajk u donjem vešu u naručju Bredlija Kupera

Možda su ovde poznate ličnosti već počele da se pripremaju za prazničnu sezonu, ali u SAD su prethodni dani bili posvećeni Noći veštica.

Nekako se maske slavnih stalno pojavljuju u našem Instagram feedu, a tako je bilo i sa seksi pin-up maskom Irine Šajk. Dotična maska izazvala je pomamu među njenim fanovima i to ne iz razloga koje možete zamisliti. Još jednom, fotografije koje je manekenka objavila na Instagramu naterale su sve da se zapitaju: „Šta se dešava sa Irinom Šajk i Bredlijem Kuperom?“

Na fotografijama koje je podelila u petak, 4. novembra, ljudi nisu primetili samo Irinu Šajk, već „medveda“ na kome je sedela, na prvoj od tih fotografija. Da, Irina je pozirala u naručju Bredlija Kupera čak i ako ga ne prepoznajete, mediji su ga prepoznali.

Irina Šajk se prerušila u Beti Pejdž, manekenku iz 50-ih koja je postala poznata po svojim pin-up fotografijama i prozvana „kraljicom pin-apa”. Bredli Kuper se maskirao u velikog mrkog medveda. Fotografisanje koje je usledilo na zabavi za Noć veštica, u najmanju ruku izgleda vrlo seksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

A kako znamo da je to bio on, verovatno se pitate da li su se napokon pomirili. Paparaci su uhvatili bivši par samo nekoliko dana pre nego što je manekenka objavila fotografije, kako šeta ulicama Njujorka, prateći njihovu petogodišnju ćerku Leu na njenom tradicionalnom izletu za Noć veštica.

Bredli Kuper i Irina Šejk bili su par od 2015. do 2019. godine, a od leta su se „zapalile“ glasine koje govore o njihovom ponovnom pomirenju. Irina je tokom leta podelila fotografije sa njihovog zajedničkog odmora na Bahamima, navodeći sve da se zapitaju o statusu njihove veze.

U međuvremenu, u avgustovskim izveštajima se navodi da su glumac, reditelj i manekenka razgovarali o mogućnostima da imaju još dece zajedno. Izvor blizak njima rekao je o njihovom zajedničkom odmoru i mogućnosti njihovog ponovnog okupljanja: „Bilo je to pravo porodično putovanje i razmišljaju o tome da ponovo postanu par.“ Isti izvor je dodao da bi „Irina volela da njena ćerka ima brata i sestru” i da je Bredli Kuper „otvoren za tu ideju”. Njihova ćerka Lea rođena je 2017, dve godine pre nego što su se rastali. Nakon razlaza, međutim, ostali su u najboljim odnosima, što je još više zakomplikovalo stvari onima koji se pitaju šta se dešava sa ovo dvoje.

Od njihovog raskida, pisalo je da je Bredli Kuper bio romantično povezan sa savetnicom Hilari Klinton, Humom Abedin, međutim, kasniji izveštaji govorili su o labavoj vezi između njih, sve dok nisu prestali da je pominju. S druge strane, Irina je imala kratku vezu sa Vestom nakon njegovog rastanka od Kim Kardašijan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group