Lifestyle - Celebrity

Da li je Keanu Reeves u braku?

Nije tajna da Keanu Reeves važi za jednog od najsvestranijih glumaca u Holivudu.

Videli smo ga kako prikazuje briljantnog hakera u Matrix-u, neustrašivog akcionog heroja u Speed-u i svakako kako nam pokazuje svoju đavolsku stranu u The Devil's Advocate. Lista filmova u kojima je glumio i apsolutno oduševio filmsku javnost je podugačka, ali to nije ono što nas zanima ovog puta. Ono što dame širom sveta zanima jeste – da li je Keanu Reeves oženjen? Da li se viđa sa nekim ili je apsolutno – slobodan?

DA LI JE KEANU REEVES U VEZI?

Kratak odgovor – možda. Budući da glumac svoj privatni život drži poprilično odvojeno od javnosti, nema zvanične potvrde da se trenutno viđa sa nekim. Međutim treba napomenuti da je Keanu Reeves dospeo na naslovne strane tokom 2019. godine nakon što je primećen u prisustvo dame po imenu Alexandra Grant. U novembru iste godine Keanu je izveo Grant na sastanak u LACMA Art + Film Gala, u Los Anđelesu pri čemu to nije jedini put da su viđeni zajedno.

Par je primećen da se drži za ruke na reviji Saint Laurent u Malibuu u Kaliforniji, a zajedno su prisustvovali i MOCA Benefit-u. Pored toga bili su i na UNAIDS Gala u Švajcarskoj, ali ni jedna strana nije dala potvrdu o tome da su par, bar do sad.

KO JE ALEXANDRA GRANT?

Za sve one koji ne znaju, otkrivamo ko je mistična dama. U pitanju je žena sa mnogo talenata. Ova 47-godišnja umetnica iz Los Anđelesa ima iskustva u slikanju, crtanju i vajanju. Radila je takođe i kao profesor u Art Centru u Kaliforniji a režirala je i dokumentarni film pod nazivom Taking Lena Home. Umetnica je takođe i sa Reeves-om sarađivala na nekoliko projekata. Osim toga njih dvoje su 2017. godine osnovali malu izdavačku kuću pod nazivom X Artists Books. Keanu Reevesa Alexandra je upoznala 2009. godine tokom jednog društvenog događaja.

LJUBAVNA ISTORIJA KEANU REEVESA

Tokom svoje ljubavne istorije Keanu je imao dosta ljubavnih veza od kojih većina nikad nije potvrđena. Kao što smo već naveli glumac po ovom pitanju voli da bude tajnovit. Ono što se zna jeste da je bio u romantičnoj vezi sa Sofijom Coppola, Jannifer Syme i Claire Forlani.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group