CoupleGoals: Rihanna i A$AP Rocky

Prošlo je samo nekoliko meseci od zvanične potvrde veze između Rihanne i A$AP Rockyja, ali već je jasno da gledamo u jedan od najstilizovanijih parova današnjice.

Od 2013. godine, kada se Rihanna pojavila u reperovom spotu Fashion Killa, više puta su ih povezivali u medijima. Međutim, uvek su odbacivali glasine i nekoliko puta rekli da se poštuju, ali da su samo prijatelji. To se promenilo prošle godine nakon što je pevačica raskinula sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom nakon trogodišnje veze.

Superzvezda sa Barbadosa i američki reper počeli su da se pojavljuju na ulicama Njujorka, nakon čega je usledio odmor na jahti, a fotografije zaljubljenog para brzinom svetlosti počele su da popunjavaju naslovnice svih tabloida.

U maju ove godine, A$AP Rocky poverio se časopisu GQ da je Rihanna ljubav njegovog života. Navodno je uticala i na rad na njegovom novom albumu, pa je više nego izvesno da ćemo uskoro videti duet.

Za sada ćemo morati da se zadovoljimo kadrovima koji su već nekoliko puta na društvenim mrežama priredili pravu senzaciju.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group