Lifestyle - Celebrity

Channing Tatum autor dečije knjige The One and Only Sparkella

Svetlost dana nedavno je ugledala prva knjiga glumca Channinga Tatuma.

Osim što skeptici nisu mogli da poveruju da se to zaista događa, i Tatum lično i dalje ne veruje da je autor knjige za decu. Nakon što je detinjstvo i adolescenciju proveo slušajući kako nije – kandidat za studenta, Channing je našao dobar način da pokaže svima da su pogrešili. Pored glumačkog posla, rada u produkciji, i plesa u modernim klasicima kao što je Step Up, 21 Jump Street i Magic Mike, njegova prva knjiga pod nazivom The One and Only Sparkella, sletela nam je na krilo početkom maja.

Knjiga prati doživljaje o Eli, odnosno Sparkelli, neobičnoj mladoj devojci koja je u bliskim odnosima sa svojim ocem. Međutim kada je shvatila da se oblači i ponaša drugačije od druge dece u školi, mala Eli pokušava da se uklopi i tu priča postaje interesantna. Knjiga predstavlja dirljivu priču o vezi između oca i ćerke, i marširanju u ritmu sopstvenog bubnja.

Tatumova sedmogodišnja ćerka Everli je sasvim logično bila inspiracija za nastanak knjige. Nakon razvoda sa bivšom suprugom,Tatum je priznao da je tada po prvi put shvatio da će morati SAM da se snalazi u ulozi oca. Kako bi se povezao sa svojom ćerkom on joj je dozvolio da ga uvuče u svoj svet vila i jednoroga, prateći je u stopu, lakirajući joj nokte i pletući pletenice.

Koliko god da se knjiga bavi pitanjem mlade devojke koja se miri sa svojim identitetom, ona ujedno govori i o hrabrosti koju deca daju roditeljima. Sam Tatum kaže da svoju ćerku zapravo smatra svojim najboljim učiteljem (a ne obratno), dodajući da je o sebi od kad ima dete naučio mnogo više, nego tokom svih ranijih godina.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group