Britni Spirs i Sem Asgari čekaju bebu

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se (ponovo) verili, Britni Spirs je trudna... izgleda da su se dvehiljadite vratile!

Svet je poslednjih godina bio šokiran kada je saznao kako je izgledao život Britni Spirs. Sve ovo vreme bila je pod totalnom kontrolom svog oca, koji joj je zabranio da raspolaže zarađenim novcem, odbija da nastupa, pa čak i da rađa decu. Ipak, pop diva je dobila odličnu priliku da počne iznova, a sada je njen život obojen jarkim bojama.

Čim je OSLOBOĐENA starateljstva naizgled bliske osobe, smelo je izjavila da želi da dobije još jednu bebu. Sada pop zvezda već ima dvoje dece: 16-godišnjeg Šona Prestona Spirsa Federlajna i 15-godišnjeg Džejdena Džejmsa Federlajna. A posle objave venčanja sa svojim dečkom Semom Asgarijem, zvezda je podelila lepu vest o iščekivanju trećeg deteta! Pevačica ne krije da je simptome isprva pripisivala lošem zdravlju da bi tek kasnije shvatila pravi razlog promena.

„Izgubila sam toliko kilograma. Pomislia sam, Bože, šta mi je sa stomakom? Muž je rekao: da nisi možda trudna? I tako sam uradila test na trudnoću i... Pa, imaćemo bebu!“, napisala je Britni.

Naravno, slavna ličnost je svesna odgovornosti, jer je trudna u svojoj 40. godini. Spirs je posebno zabrinuta za zdravlje nerođene bebe i povratak perinatalne depresije. Razlog za njeno loše mentalno stanje nije postojao samo u promeni hormona tokom trudnoće, već i zbog stalnog progona novinara, stoga sada namerava da ovaj period provede u harmoniji sa sobom, posvećujući sve više slobodnog vremena jogi. Pevačici je veoma drago što su s vremenom buduće majke počele sve češće da pričaju o problemima koji su u našem društvu uglavnom zataškani. Međutim, sada se Britni ne plaši da bude svoja i planira da „širi samo mnogo radosti i ljubavi“.

Budući otac takođe nije stajao po strani, pogotovo što će za 28-godišnjeg trenera beba biti prvorođenče. Kako se ispostavilo, on je dugo sanjao da se ostvari u ulozi roditelja i nikada to nije olako shvatao. Sem je objavio nežnu fotografiju porodice lavova i progovorio o svom odnosu prema porodici.

„Brak i deca su prirodni deo jakih veza ispunjenih ljubavlju i poštovanjem. Ovo je najvažniji posao koji ću ikada raditi."

Čestitamo budućim roditeljima!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group