Bredli Kuper mesecima krije vezu sa bivšom pomoćnicom Hilari Klinton

Fanovi koji veruju da će se Bredli Kuper i Irina Šajk pomiriti trebalo da prestanu da se nadaju. Pred našim očima rođena je potpuno nova veza poznatih, jer je holivudski glumac svoju sreću pronašao sa aktivistkinjom i bivšom pomoćnicom Hilari Klinton, Humom Abedin.

Huma Abedin (45) bila je saveznica Klintonove tokom predsedničke kampanje 2016. Abedin je i bivša supruga osramoćenog kongresmena Entonija Vajnera, koji je 2017. godine osuđen na 21 mesec zatvora zbog intimne prepiske sa maloletnicom. Tada je Abedin podnela zahtev za razvod.

Prema izvorima, Ana Vintur je upoznala par. Abedin i Kuper su čak zajedno došli na Met Gala u maju, ali su se držali na distanci jedno od drugog, ne želeći da pokažu novinarima svoj novi status. Glavna urednica američkog Vogue magazina održava bliske odnose sa Bredlijem i Abedin, a prema njenim rečima, bila joj je ogromna podrška tokom skandaloznog suđenja sa bivšim mužem.

„Ana je definitivno igrala ulogu provodadžije. Ona je prijatelj sa Bredlijem i obožava Humu. Bredli se zabavlja sa Humom već mesecima i oni to drže u tajnosti. Raskinuo je sa glumicom Dajanom Agron i počeo da izlazi sa njom“, kaže holivudski insajder.

Dok je promovisala svoje memoare prošlog novembra, Huma je otkrila kako je izgubila nevinost sa Vajnerom kada se udala za njega. Nažalost, par, koji ima desetogodišnjeg sina Džordana, sada je u "završnoj fazi" razvoda.

„Bredli je, blago rečeno, veliki korak u odnosu na Entonija Vinera“, kaže insajder.

Bivši njujorški demokratski kongresmen osuđen je 2017. na 21 mesec zatvora zbog slanja SMS poruka maloletnici. Proveo je oko 15 meseci u Federalnom medicinskom centru u Devensu u Masačusetsu. „Srce mi je bilo slomljeno, zgažena sam i ponižena. Tako dugo sam živela u sramoti. Gledajući unazad, shvatam da sam doživela tešku traumu “, rekla je Abedin.

Nadamo se da je Bredli uspeo da potisne ova teška sećanja i da je usrećio poznatu aktivistkinju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group