Bredli Kuper i Irina Šajk razmišljaju o obnavljanju veze i drugom detetu

Čini se da su Irina Šajk i Bredli Kuper odlučili da pruže svom braku drugu šansu.

Prelepi holivudski par raskinuo je 2019. godine, ali su uspeli da održe prijateljske odnose zarad podizanja zajedničke ćerke. Međutim, postoji mogućnost da se bivši partneri ponovo spoje i imaju još dece!

Supermodel je ove nedelje šokirala fanove fotografijom sa njihovog tropskog porodičnog odmora, a jedan insajder je rekao zapadnoj štampi da bi mogli da ponovo zapale romantični plamen.

„Bio je to pravi porodični odmor, Irina i Bredli razmišljaju o tome da ponovo budu zajedno. Žele da njihova ćerka ima brata ili sestru“, rekao je izvor.

Što se samog Kupera tiče, on podržava ovu ideju, a kako je rekao odnosi sa pomoćnicom Hilari Klinton bili su „nesrećna okolnost“. Nakon raskida sa Bredlijem, Irina je imala afere sa Vitom Šnabelom i Kanjeom Vestom, ali su se veze brzo završile.

„Oboje nisu u ozbiljnoj vezi ni sa kim drugim i oboje žele da imaju bebu. Nije Bennifer 2.0, to je više "zašto ne?" Možda je vreme da se konačno stvarno smire“, dodao je insajder.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group