Bred Pit proslavio 59. rođendan sa svojom novom devojkom Ines de Ramon

Bred Pit je bio pored svoje nove devojke Ines de Ramon kada je proslavio svoj rođendan.

Glumac, koji je u nedelju napunio 59 godina, odlučio je da proslavi još jedan rođendan u društvu tajne partnerke. I iako se bivši suprug Anđeline Džoli trudi da sakrije svoju vezu, holivudski paparaci su ih zajedno uhvatili kada su izašli iz automobila.

U novembru je jedan insajder otkrio da su Ines de Ramon i Bred Pit bili u vezi nekoliko meseci. Prvi put su primećeni u društvu Sindi Kraford i Rendija Gerbera u bekstejdžu na koncertu u Orfeum teatru u Los Anđelesu. Prema izvoru, Bred je veoma povezan sa de Ramon, koja se ranije ove godine razvela od svog supruga, Pola Veslija. Ines je u četvrtak ispratila Pita na žurku u čast njegovog novog filma, BABILON.

foto: pagesix

"Ines je rekla da je Bred veoma sladak“, nastavio je insajder, napominjući da par planira da novogodišnju noć provede zajedno. Naravno, rano je za nagađanje, ali lepi snimci već mnogo govore. Nadamo se da ćemo ih videti zajedno više puta, i da će Bred će svoju voljenu predstaviti na crvenom tepihu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group