Lifestyle - Celebrity

Brad Pittova nedavna ljubavna iskustva uključuju i famoznu nemicu Nicole Poturalski

Nema osobe na svetu koja ne zna za ljubavni trougao Jennifer Aniston, Brad Pitt i Angelina Jolie.

Posle dva upečatljiva braka i dva još upečatljivija razvoda, Bradov ljubavni život je u poslednje vreme bio, recimo – ispod radara. Međutim, nedavno je više izvora potvrdilo da se Brad viđa sa nemačkim modelom po imenu Nicole Poturalski. Naime, oni su primećeni kako zajedno stižu na aerodrom Le Castellet u Francuskoj.

Prethodno par je viđen u VIP loži na koncertu Kanye West u Los Angelesu, a takođe su fotografisani i u blizini vinograda na jugu Francuske. Izvor blizak Bradu je potvrdio da on smatra da je Nicol vrlo – lepa i ljubazna, ali da je ova veza neobavezna. Situacija je trenutno, najblaže rečeno – nedorečena. Nicol je fokusirana na posao i mnogo vremena provodi u LA-u, i ne ide unaokolo vičući na sav glas da je sa Brad Pittom u vezi.

Brad i Nicole su se upoznali na Nemačkoj u Borchardt-u, u restoranu koji drži suprug pomenute dame. Ona je dakle još uvek bila u braku sa svojim suprugom Polandom Mary, sa kojim je navodom imala otvorenu vezu. Kada su Mary-ja pitali da prokomentariše – blisko prijateljstvo – njegove supruge i Brada, on je to odbio jer ga nisu zanimali ni negativnost ni ljubomora.

Krajem oktobra informacije su kružile o tome da je veza između Brada i Nicole završena, pri čemu je naglašeno da nikad i nije bilo reči o ozbiljnoj vezi. Drugi izvor je potvrdio da veza nikad nije postojala i da su se samo videli nekoliko puta. I mada Brad nije zvanično potvrdio ni jednu vezu nakon što je Jolie podnela papire za razvod 2016. godine, ovo definitivno nije njegova prva i jedina ljubavna romansa od tad.

Kružile su glasine o njegovom izlaženju sa Siennom Miller 2017. , kao i sa Charlize Teron i dizajnerkom nakita Sat Hari Khalsa tokom 2019. godine. Lista poznatih dama osim Jen i Angie sa kojima je Brad bio u vezi uključuje Christinu Applegate, Juliette Lewie, Geenu Davis, Thandiwe Newton i Gwyneth Paltrow.

I mada su se neki nostalgičari nadali Bradovom pomirenju sa Jennifer Anistom tokom dodele nagrada 2020. godine, ipak se čini da se Brad trenutno opredeljuje za momački život.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group