Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds postali roditelji po četvrti put

Od pista na Nedelji mode u Njujorku do najave Rijanine druge trudnoće tokom Super Bowl nastupa, ovaj vikend je bio prepun dešavanja.

Ali, Riri nije jedina koja ima lepe vesti o proširenju porodice. Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su na društvenim mrežama suptilno nagovestili da je njihovo četvrto dete već rođeno!

U najnovijoj objavi povodom Super Bowla, glumica je podelila fotografiju sa suprugom na kojoj je bez trudničkg stomaka. Zvezda nije otkrila detalje u opisu, već se samo pozvala na reklamu za Betty Buzz, koja je emitovana tokom Puppy Bowla, emisije koja podstiče ljude da podrže skloništa za životinje.

Ispod fotografije, bezbroj fanova je čestitalo rođenje četvrte bebe, iako za sada nema informacija o novom članu porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Lajvli, koja se udala za Rejnoldsa još 2012. godine, sada sa svojim voljenim odgaja sina Džejmsa i ćerke Inez i Beti. Vesti o četvrtoj trudnoći postale su poznate u septembru na 10. godišnjem samitu Forbes Power Women's Summit.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group