Astronomski iznos za koji Dženifer Lopez prodaje svoju vilu

Vila u Kaliforniji, koju pevačica prodaje, ima čak i jezero sa peščanom plažom.

Dženifer Lopez prodaje svoju ultraluksuznu vilu u Bel Eru u Kaliforniji za 42.500.000 dolara, prenosi ET. Prema kompaniji koja je izvršila prodaju, „retka i izvanredna” kuća se nalazi na osam „zapanjujućih jutara zemlje”, koju je prvobitno dizajnirao kultni arhitekta Semjuel Marks. Pevačica je kupila 2016. godine od glumice Šile Vord, preneo je Volstrit džurnal. Renoviranje koje je usledilo koštalo je Lopez 28 miliona dolara.

Glavna kuća sa svojom prepoznatljivom dekoracijom u francuskom seoskom stilu sa kamenom i drvetom uključuje devet spavaćih soba, kuhinju sa ugrađenim delom za doručak, sobu za igre, biblioteku, sobu za masažu, kuću za goste koja služi kao teretana i salu za projekcije sa 30 mesta. Vila je posebno je svetla i pruža uživanje u prekrasnom pogledu na okolinu sa svake tačke. Tu je i drugi objekat za goste, bazen, organski povrtnjak, jezero sa peščanom plažom, otvoreni amfiteatar za 100 ljudi i „privatne pešačke staze“.

Vest o prodaji kuće stiže samo nekoliko nedelja nakon vesti o višemilionskom poslu Afleka i Lopeza sa poznatim američkim lancem kafića.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group