Amber Herd otkrila da i dalje voli Džonija Depa uprkos klevetama

„Apsolutno“, rekla je glumica „Akvamena“ u intervjuu u sredu. "Volim ga. Volela sam ga svim srcem. I dala sam sve od sebe da popravim duboko narušenu vezu, ali nisam mogla. Prema njemu uopšte nemam loših osećanja. Znam da može biti teško razumeti, ili može biti zaista lako razumeti, ako ste ikada voleli nekoga, trebalo bi da bude lako."

Ove reči zvuče prilično neočekivano posle svih optužbi koje su supružnici razmenili tokom suđenja za klevetu. Amber je optužila "monstruma" Depa za porodično i seksualno zlostavljanje. Glumac „Pirata sa Kariba“ je ovo oštro demantovao, tvrdeći da ga je zlostavljala tokom četiri godine njihove veze. Porota u Virdžiniji 1. juna je presudila da je Herd oklevetala Depa u tekstu Washington Posta iz 2018. Glumica je u tom članku govorila o tome kako je preživela nasilje u porodici, iako nije direktno navela ime glumca. Depu, koji je rekao da mu je ta priča uništila karijeru, dodeljena je odšteta od 10 miliona dolara i kaznena odšteta od 5 miliona dolara (poslednja isplata je smanjena na 350.000 dolara u skladu sa državnim smernicama).

Sud je „nagradio“ Herd, koja je podnela protivtužbu, sa 2 miliona dolara odštete nakon što je Depov advokat nazvao njene optužbe o zlostavljanju „pažljivo smišljenom prevarom“.

Tokom razgovora sa voditeljkom, Herd je priznala da se plaši da će je Dep ponovo tužiti zbog istupa. „Uzela sam zdravo za gotovo ono što sam pretpostavila da je moje pravo da govorim. Bojim se da bez obzira šta uradim, šta god da kažem ili kako kažem, svaki moj potez predstavljaće još jednu priliku za ovu vrstu ćutanja, novu tužbu za klevetu“, podelila je zvezda.

Herd insistira da taj članak nije bio o njenoj vezi sa Džonijem.

"Naravno da ne. Nije se radilo o njemu“, kaže Amber. Voditelj se odmah prisetio tekstualne poruke koju je Dep poslao Amber nakon njihovog razvoda, gde se zakleo da će je "u potpunosti uništiti globalno". „Znam da je to obećao. Ja sam loša žrtva, razumem. Ali kada sam svedočila, tražila sam od porote da me samo vide kao osobu i da čuje njegove reči u kojima je obećao da će to učiniti. Čini se da se to dogodilo."

Amber je rekla da u početku nije želela da Depovo navodno zlostavljanje postane poznato javnosti ili da ga "dovede u nevolje", zbog čega u početku nije sarađivala sa policijom. Međutim, kada je glumica obezbedila sudsku zabranu protiv Depa 2016. godine, rekla je da je to učinila jer je „donela odluku da se zauzme za sebe“. Ona takođe ponovo poriče da se fotografisala sa modricama koje joj je navodno naneo Dep. Kada ju je novinarka podsetila da su glumicu mnogi optužili da koristi fotošop, Herd je odgovorila: „Poenta je da ako imate modrice, ako imate povrede, to je lažno. Ako ih nemate, onda niste povređeni."

Glumicu su takođe pitali da li je donirala 7 miliona dolara koje je dobila od razvoda od Depa u dobrotvorne svrhe. Istovremeno, kasnije je na sudu priznala da je „samo obećala da će to učiniti“, ali to još nije učinila.

Što se tiče njenih budućih planova, Amber je odgovorila prilično jednostavno: „Biću mama sa punim radnim vremenom i neću morati da žongliram sa pozivima advokata". Podsetimo, Amber ima jednogodišnju ćerku Unu Pejdž. Kada je voditelj pitao glumicu šta bi rekla svojoj ćerki o celoj ovoj situaciji, ona je uzvratila: „Mislim da će, bez obzira na sve, nešto značiti. Uradila sam pravu stvar. Uradila sam sve što sam mogla da se založim za sebe i istinu“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group