Lifestyle - Celebrity

Amanda Seyfried na dodeli Oskara pokazala stari holivudski glamur

Ceremonija dodele Oskara je jedinstven događaj koji nas iz godine u godinu uvek nanovo oduševljava.

Na ovogodišnjem crvenom tepihu, jedna dama je aposlutno blistala i naša priča je upravo o njoj. U pitanju je 35-godišnja Amanda Seyfried, koja je bila nominovana za najbolju sporednu žensku ulogu u ostvarenju Mank. Ona je izgledala, malo je reći veličanstveno u jarko crvenoj haljini od tila, iz kolekcije Armani Prive-a za proleće 2021. godine.

Seyfried je rakošnu balsku haljinu uparila sa izražajnim bordo ružem za usne i niskom punđom, čime je na sve prisutne ostavila utisak starog glamura Holivuda. A pri tom je svojim stajlingom i “namignula” filmu koji je režirao Davida Finchera, a za koji je nominovana.

Iako je ovo tehnički Amandi prva nominacija za Oskara, ovo nije prvi put da ova mlada žena zaseni sve na crvenom tepihu. Nešto ranije mogli smo je videti u kreaciji Oscara de la Rente u koralnoj boji, sa jednim ramenom, pri dodeli Golden Globes nagrada. Takođe i tad je aludirala na svoj lik u ostvarenju Mank, noseći one iste glamurozne uvojke svojstvene starom Holivudu baš poput glumice Marion Davies.

Seyfried na svom perfektnom stajlingu može da zahvali svom dudgodišnjem stilisti Elizabeth Stewart, kao i timu šminkera i frizera, koji su se pobrinuli da od glave do pete izgleda očaravajuće. Cilj je bio postići taj perfektan starinski elegantni izgled, bez preterivanja i sa dozom luksuza u sebi, a Amanda je bila prava osoba za to.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group