Adam Levin se oglasio o optužbama da je prevario ženu

Adam Levin namerava da obnovi vezu sa suprugom Behati Prinslu nakon što je javno optužen za prevaru.

Muzičar je u utorak prekinuo ćutanje zbog brojnih diskusija, a sada izvori kažu da 43-godišnji frontmen grupe Maroon 5 vredno radi na ispravljanju situacije. Muzičar je u svojoj poruci demantovao navode o fizičkom neverstvu svojoj voljenoj, koja je sada trudna sa njihovim trećim detetom, ali je priznao da je ipak prešao granicu.

„Priznao je da se ponašao nedolično i da je „švrljao“ iza njenih leđa. Ali ona je i dalje veoma uznemirena. Supermodel je i dalje 100% posvećena svojoj porodici. Adam se saoseća sa njom i trudi se da sve ispravi. On ne želi razvod“, rekao je insajder.

U međuvremenu, drugi izvor primećuje da svaki brak ima svojih poteškoća, ali Adam zna da je to njegova greška. Podsetimo, u ponedeljak je manekenka Samner Stro u viralnom videu za TikTok govorila o svojoj jednogodišnjoj romansi sa Levinom. Ona, međutim, nije navela vremenski okvir, a za sada se ova izjava čini previše kontradiktornom.

„U nekim slučajevima to je postalo neprikladno. Razmišljao sam o tome i preduzeo aktivne korake da popravim situaciju sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve što volim na ovom svetu. To što sam bio toliko naivan i glup da rizikujem bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Nikad to više neću učiniti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz ovo. I kroz ovo ćemo proći zajedno“, rezimirao je sam umetnik.

Kako će se odvijati situacija između Behati i Adama, pratićemo i obaveštavati vas o svemu!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group