30 najboljih stajlinga Šeron Stoun sa crvenog tepiha

Teško je poverovati, ali prošlo je 28 godina od izlaska erotskog trilera „Niske strasti“ u režiji Pola Verhovena.

Ova uloga je donela glumici svetsku slavu i zauvek upisala njeno ime u istoriju bioskopa. Nakon filma „Niske strasti“ Šeron Stoun postala je glavni seks simbol u Holivudu, nominovana je za Oskara, osvojila je Zlatni globus i Emi.

Filmska karijera Šeron Stoun započela je njenim debijem u filmu Vudija Alena „Sećanje na zvezdanu prašinu“ zatim su usledile uloge u filmovima "Blago kralja Solomona" i "Iznad zakona", dok je sa Arnoldom Švarcenegerom glumila u kultnom naučno-fantastičnom akcionom filmu „Totalni opoziv“. Nakon uspeha „Niskih strasti“, Šeron Stoun je glumila u tako zapaženim filmovima kao što su „Kazino“, „Sliver“, „Brzi i mrtvi“. Međutim, ovo nije sprečilo neke zanimljive preokrete u njenoj karijeri: na primer, više puta je bila nominovana za Zlatnu malinu, a 1995. godine je prepoznata kao najgora glumica godine.

Ipak, njeni stajlinzi na ekranu uvek su se odlikovali posebnom seksualnošću. 90-ih, kada je njena karijera zaista procvetala, redovno se pojavljivala na zabavama i bila rado viđen gost na svim crvenim tepisima. Stajlinzi Šeron Stoun i dalje su uvek upečatljivi. Nosila je uske haljine sa leopard printom i izazovnim izrezima, podržavala oživljeni trend korseta, smelo kombinujući mini sa štiklama, a duge svilene rukavice smatrala je jednim od najseksi dodataka. U ležernom izgledu, pokazalo se da su glavni pratioci glumice opušteniji predmeti garderobe: farmerke, glomazne jakne, praktične bele košulje u muškom stilu i ravne cipele.

U galeriji pogledajte trideset najboljih stajlinga Šeron Stoun!

 

« 30 31 32 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group