Lifestyle - Celebrity

30 famoznih modnih izdanja Zoe Kravitz

Kao ćerka Lenny Kravitza i Lise Bonet, dve neverovatne svetske zvezde, Zoe je bila predodređena da postane vrlo slavna.

Između njenih sazvežđa sitnih tetovaža, njenog samopouzdanja da isproba pixie frizuru nakon što je imala duge pletenice i sklonosti ka vrlo elegantnim naočarima za Sunce, Zoe čini se sa lakoćom pristupa odabiru odeće koju nosi. Svaka pojedinačna kombinacija je zanimljivija od prethodne, a mi vam danas donosimo izvanrednih 30 modnih izdanja jedinstvene Zoe Kravitz.

Kao zvezda velike HBO televizijske serije i jedno od lica Saint Laurent Beauty brenda, Zoe je ujedno i politički angažovana, i po prirodni vrlo duhovita. Toliko suprotnosti u jednom mladoj ženi, kojoj je sa lakoćom i sasvim zasluženo moguće staviti na glavu krunu modne kraljice. Njen izgled hladne dame ne menja se nevezano za to da li je u pitanju svakodnevni autfit, pojava na crvenom tepihu ili neka druga prilika.

Sve veći porast njenih javnih nastupa naveo nas je da ovoj 31- godišnjoj glumici, pevačici, modelu i producentu odamo titulu koja je mnogo viša od strandardnih glamuroznih etiketa. Stilista Andrew Mukamel zaslužan je za njen perfektan izgled, koji je čini modnom zvezdom bilo kog okupljanja u svetu slavnih. Neverovatno ali istinito je to koliko dobro Zoe izgleda u klasičnim farmerkama i vintage majici, ali i u uskoj elegantnoj haljini na crvenom tepihu.

Zavirite u našu galeriju i uverite se sami.

Ž.J.

Izvor: Who What Wear

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group