Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Vi ste trenutno sami sa sobom u neskladu. U isto vreme želite da budete sa jednom osobom, čeznete za tim da je osvojite... dok sa druge strane – ne želite nikakvu formu obavezivanja ili ograničavanja svoje slobode i individualnosti. U suštini – hoćet da radite stvari na svoj način. Da se razumemo – onda vi niste za vezu. Onda je bolje da budete samo u komunikaciji ili povremenom kontaktu sa nekim. A za ljubav – sačekajte da vam se neke stvari u glavi razbistre. U vašim emotivnim i bračnim relacijama dosta toga može biti problematično ili nejasno tokom ove nedelje. Vi više pažnje poklanjate svom poslovnom segmentu i svojim ličnim ciljevima nego odnosu sa partnerom. Takođe, postoje neke situacije koje i vi i voljena osoba skrivate jedno od drugog. Na duži rok – ovo neće moći da funkcioniše ovako...

Posao

Vašim ozbiljnim poslovnim partnerstvima, ali i poljem pozicije i karijere vlada planeta Merkur, koja je konačno krenula direktnim hodom. Da, ovo definitivno označava da će period stagnacije i blokade ostati iza vas i da ćete u narednim danima moći da uradite po pitanju posla mnogo više nego do sada. No, ovo neće ići bez problema i stresa, ali čini mi se da ste na to već oguglali – kao da je nervoza postala pa maltene sastavni deo vašeg života. Očekujte da će se zaista velika količina obaveza odjednom sručiti na vas. Biće vam problem da se organizujete, ali pokušajte da rešavate stvari jednu po jednu.

Novac

Manjak novca u novčaniku će biti osetan. Prilivi jesu stabilni, ali su troškovi otišli „nebu pod oblake“. Takođe, postoji potreba da pokrijete neka zaostala dugovanja.

Zdravlje

Previše se lako iscrpljujete, a gubitak energije će biti teško nadoknaditi. Pokušajte, pravilnom ishranom i odmorom. Starijima – veće tegobe sa kičmom, kukovima, zglobovima.

 

X