Rak

Rak (22. jun - 22. jul)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Sredinom sedmice možete osetiti da je pravo vreme za pokret ka jednoj osobi koja vas jako privlači i interesuje. Pre toga ćete biti u velikim razmišljanjima – pokrenuti se ili čekati inicijativu druge strane? Svesni ste da obostrana zainteresovanost postoji, ali vam nije jasno šta ova osoba čeka..zato ćete „preuzeti stvar“ u svoje ruke – stoji vam velika mogućnost da do kraja nedelje ostvarite konkretnija dešavanja u ovoj priči. Pun Mesec u vašem znaku i polju ličnosti pokrenuće veću aktivnost sa vaše strane prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. Smatrate da je pravi trenutak da se neke stvari između vas dvoje raščiste. Kod pojedinih parova ovo može prouzrokovati prilično burna dešavanja – moguće je da dođe čak i do odvajanja. Pokušajte da ovo „raščišćavanje“ ne ugrozi vaše emotivne relacije.

Posao

Nervoza i napetost biće prisutni i u poslovnom segmentu. Ipak, ova pojačana energija može dovesti do toga da se neke situacije konačno pokrenu i krenu ka rešavanju ili realizaciji. Vi smatrate da više nema vremena za čekanje i tako ćete se i ponašati. Iako ćete neke obaveze privesti kraju ove nedelje, ipak će to ići kroz problematičan odnos sa kolegama. Ako se bavite privatnim biznisom, budite oprezni. Neki vaši potezi mogu prouzrokovati napetost sa poslovnim partnerima i klijentima. Ne uplićite se u bilo kakva veća finansijska ulaganja, osim ako ulažete u reklamu. Ipak, i tu budite umereni.

Novac

Mogući su gubici u finansijskom sektoru ako budete neoprezni. Kontrolišite svoje troškove, a kontrolišite i svoju potrebu da potrošite sve do poslednjeg dinara.

Zdravlje

Uglavnom tegobe prolaznog karaktera, koje se kod starijih vezuju za stomačni deo, ali i za kičmu. Mlađa populacija Rakova može imati probleme sa apetitom ili spavanjem.

 

X