Ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Neke emotivne „pričice“ se mogu u ovoj sedmici pokrenuti kod slobodnih Ovnova, ali je zaista malo verovatno da bi ovo moglo biti nešto trajnijeg karaktera. Najviše vas privlače osobe koje u vama bude čulnost i seksualnost, a neki od vas se mogu okrenuti i onima koji su zauzeti. Neke priče mogu ostati „samo za jednu noć“. Ako tražite pravu ljubav – ne zanosite se, ove nedelje su slabe šanse da ćete je i pronaći. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka, postoji velika opterećenost poslovnim i materijalnim segmentom. Jednostavno – ne možete sada dati voljenoj osobi dovoljno vremena i pažnje, mada pokušavate i trudite se. Istina je da će se kod pojedinih od vas partneri u početku naljutiti i „dići nos“, pa čak i napraviti svađu, ali ipak će shvatiti da u ovom trenutku jednostavno – dajete svoj maksimum.

Posao

Ovo u poslovnom segmentu može biti nedelja puna kotradiktornosti. S jedne strane, Merkur, koji vlada poljem komunikacije, dogovora – kreće direktnim hodom i izgledaće da neki od vaših planova konačno mogu početi da se realizuju. S druge strane pak – neizvesnost u poslovnom segmentu kao da postaje sve veća – neke situacije vam uopšte nisu jasne, a niste načisto ni koliko možete verovati ljudima koji su uključeni u celu priču. Možda bi bilo najbolje da ipak ne povlačite neke konkretnije poteze kada su dogovori u pitanju i da sve ostavite za narednu sedmicu ili drugi deo januara meseca.

Novac

Sve što je vezano za investiranje, ulaganje trenutno je skopčano sa određenim nejasnoćama ili mutnim situacijama, pa vam se ne savetuje da brzate po ovom pitanju. Troškovi se pojačavaju.

Zdravlje

Kao da nikako ne uspevate da izađete iz začaranog kruga kada je fizičko i psihičko zdravlje u pitanju. Mentalna opterećenost stoji, ali stoji i dalje dosta slab imunitet koji može popustiti i pod najmanjim prehladama. Vodite računa o sebi.

 

X