True Monika iz D&G

Njena vanvremenska lepota prirodno zrači i njen poznati način umerenog šminkanja samo naglašava njenu lepotu. I vi možete kanalisati njenu eleganciju, uz pomoć najnovije Dolce&Gabbana mejkap kolekcije True Monica.

 

 

Usne su ključe za njen italijanski i prefinjeni izgled i lepotu. Karmini u nude nijansama upakovani su u zlatna pakovanja sa njenim potpisom. Bujne i senzualne, njene prirodno pink usne naglašene su nijansama poput Nude Monica, True Monica, i Gentle Monica. Glatka i kremasta formula ovih karmina hrani vaše usne sastojcima koji ih čine mekanim. Tu su i olovke za usne u odgovarajućim nijansama Nude, Soft i Cashmere.

 

Oči su takođe bitne za njen prefinjen izgled. Pakovanje od  senke u Smokey varijanti sadrži paletu svetlih i braon nijansi koje se savršeno uklapaju za klasični smokey eye izgled. Plišano mekane olovke za oči, uključujući i novu nijansu Graphite i duboku braon Chocolate daju savršen finiš.

 

Za kompletiranje izgleda True Monica, tu je trio lakova za nokte, sa novom rose pink nijanskom Gentle i nude pink nijansama Perfection i Petal.

 

Prefinjen izlged Monike Beluči dodatno je naglasio Đanpaolo Sgura u marketinškoj kampanji, gde klasična sicilijanska destinacija naglašava njenu lepotu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group