Izložba fotografija Miloša Nadaždina

Jedan od najprestižnijih srpskih modnih fotografa, Miloš Nadaždin, predstavio se beogradskoj publici izložbom fotografija koje je snimio prilikom svog poslednjeg boravka u Njujorku.

 

 

Serija fotografija pod nazivom „Stay“, premijerno je prikazana u konceptualnom prostoru Mikser House u utorak 11. juna, a posetioci (će moći) su mogli da je pogledaju do 18. juna. Ovaj talentovani umetnik poznat, po izraženom osećaju za estetiku i detalje, do sada je sarađivao sa svim modnim časopisima u Srbiji, etablirajući se kao jedan od autora čije ime predstavlja sinonim za kvalitetnu fotografiju. 

 

 

„Njujork je na mene ostavio izrazito jak utisak. Taj osećaj slobode, mogućnosti i pripadanja nisam doživeo ni na jednom drugom mestu i ostao je jako urezan u moju svest. Radio sam sa ljudima koji žive tamo, čiji se snovi nisu do kraja ostvarili, koji još tragaju za sobom i svojim srećnom zvezdom“, rekao je Miloš Nadaždin na otvaranju izložbe i dodao: “Ovim fotografijama želeo sam tim ljudima da olakšam teskobu koju možda nose u sebi, da im ulijem toplotu, nadu i pozitivnu energiju.

 

Budući da je ljubitelj društvenih medija, Miloš Nadaždin je autor koji shvata koliko jednom fotografu može da pomogne to što putem novih medija publika uvek može da budu u toku sa njegovim radovima. Zbog toga voli da koristi i uređaje koji mu omogućavaju da jednostavno postavlja svoje fotografije na društvene mreže, zbog čega je postao veliki ljubitelj Samsungovih uređaja GALAXY Kamera i fotoaparata NX300.

 

 

„Prosto je neverovatno koliko je tehnika za tako karatko vreme postala moćna, a Samsung NX300 je upravo to, moćan aparat. On ima tako jake performanse, da meni, koji se već dugo bavim ovim poslom i pratim nove tehnologije, to izgleda nestvarno“, objašnjava Miloš.

 

Prepoznatljivost fotografija Miloša Nadaždina nije posledica samo njegovih umetničkih sposobnosti već i činjenice da shvata koliko je važno kombinovati stil i sadržaj. U svojoj karijeri fotografisao je skoro sve ličnosti sa javne scene, a njegove fotografije prisutne su i u brojnim komercijalnim kampanjama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group