Najplaćeniji glumci u 2013.

Forbes lista najplaćenijih holivudskih glumaca je izašla, i pogodite ko je na prvom mestu...Niko drugi do Iron Mena, koji ima u svojoj karijeri dva filma koja su zaradila više od jedne milijarde dolara: Iron Man 3 i The Avengers. S obzirom na njegovu glumu i trud koji ulaže u svoje uloge, ne postoji niko ko bi ga mogao zameniti. Robert Downey Jr nazvan je hit mašina od strane Forbsa, i on je najplaćeniji glumac sa procenjenom zaradom od 75 miliona dolara u period od juna 2012. i juna 2013.godine.

 

Drugi na listi je zgodni dasa, Channing Tatum koji je sa svojim dobrim izgledom i plesnim pokretima zaradio oko 60 miliona.

 

Hugh Jackman je treći na listi sa procenjenom zaradom od oko 55 miliona. Najveći deo njegove zarade dolazi od veoma uspešne uloge Wolverina u X-menu.

 

Četvrti na listi je Mark Wahlberg čija je gluma u filmu Ted ostala zapažena i donela mu dosta slave. Njegova procenjena zarada je 52 miliona.

 

Dwayne Johnson je peti na listi sa zaradom od 46 miliona dolara. On se veoma lagano penje uz ove merdevine zahvaljujući poslednjem filmu, Fast and Furious 6.

 

Leonardo DiCaprio je ispod crte za prvih pet sa zaradom od 39 miliona, a prati ga Adam Sandler sa zaradom od 37 miliona. Tom Cruise je osmi sa 35 miliona, a poslednja dvojica su Denzel Washington sa 33 miliona i Liam Neeson sa 32 miliona.

LuxLife.rs

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group