Za kojim horoskopskim znakom muškarci „lude“

Verovale ili ne, muškarci prosto lude za ženama koje su rođene u ovom znaku...

Bilo da je svesno ili nesvesno, konstatacija je takva - muškarci vole žene koje su u horoskopu RIBE. Ono što muškarci najviše vole jeste njihova potreba da budu uvek zaštićene i da muškarac treba da bude vođa, što ih čini da se osećaju kao pravi alfa mužjaci u njihovom prisustvu.

Nežne su, šarmantne i vrlo ženstvene, ali pored toga i vrlo krhke. Ne dozvoljavaju da se neko prema njima oštro i bezobrazno ponaša, a istovremeno je i mirna duša koja više voli jendostavne izlaske u dvoje nego veli žurke sa mnogo njegovih prijatelja.

Još jedna bitna stvar zbog kojih ih muškarci vole jeste to što su stravstvene, emotivne ljubavnice, koje daju sve od sebe u vezi, kako bi njihov partner bio srećan i zadovoljan. Ne vole kratke veze, a najsrećnije su kada nađu nekog ko im odgovara na duže staze i kome će sve činiti da se oseća posebnim. Velikodušne su i pravi su prijatelji kako u vezi, tako i sa drugim osobama. Nisu svađalice i odmah rešavaju probleme na miran i efikasan način.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group