Veliki ljubavni horoskop za 2023. godinu za svih 12 znakova zodijaka

Šta vas čeka na polju ljubavi i emocija tokom 2023. godine? Zvezde imaju odgovor!

Sastojci za romansu i ljubav su lepe reči, mali gestovi pažnje, pokloni, vreme provedeno sa voljenom osobom i fizički dodir, ali svaki horoskopski znak to izražava (i doživljava) na različit način. Neki ljudi vole da čuju lepe reči i cene suptilnost partnera, dok drugi vrednuju samo konkretna dela i za sve što rade traže dokaz i povratnu reakciju svog izabranika. 

No, u koju god grupu romantičnih dušica vi spadali, odnosi, ljubav i privrženost su važni za sve ljude. Svi mi (manje ili više) tražimo uvid u to šta će našu vezu načiniti lepom i savršenom. Na svu sreću, astrologija nam može omogućiti upravo to. Najvažnije planete za ljubav, romansu i veze su Mesec, Venera i Mars.

Mesec vlada emocijama i označava dušu, srce i osećanja. Venera označava ljubav i brak, lepotu, seksualnu želju, plodnost i prosperitet. Mars je takođe seksualni nagon, seksualna kompatibilnost, strast i energija. Kompatibilnost među partnerima u velikoj meri zavisi od položaja, međusobnih aspekata i tranzita pomenutih planeta.

Shodno tome, haj'mo pogledati šta nas to sve očekuje na polju emocija i odnosa u novoj 2023. godini!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group