Tri horoskopska znaka koja se najviše vezuju za svog partnera

Oni su prirodni, spontani i iskreni...

Ovi znakovi horoskopa su prirodni, spontani i iskreni i zbog tih osobina često doživljavaju ljubavna razočaranja.

Rak

Rakovi su najemotivniji znaci Zodijaka. Zato na početku odnosa pokušavaju da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osećaju ili razmišljaju o svom partneru. Međutim, vrlo brzo nakog toga počinju da pokazuju sve emocije. U trenutku kada shvate da je neko u potpunosti dobar za njih, oni će spontano dati sve - bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremni učiniti sve za svoje voljene, a to može ugušiti njihovog partnera.

Ribe

Glavna mana ovog znaka horoskopa je njihova tendencija da zadrže svoje brige i osećaj nezadovoljstva u sebi. Oni to sakrivaju od svih, povlače se i dopuštaju drugima da prođu svoj put. Na taj način postaju 'žrtve' koje su voljne da učine sve za svog partnera, ne razmišljajući o sebi. To ih često košta, pa iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem. 

Strelac

Kada pronađu osobu koju vole, Strelac je spreman da učini sve za nju. Uvek deluju nagonski i pošto preuveličavaju stvari po prirodi, često se daju u potpunosti. Pokreće ih moto da žive "ovde i sada", a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

M.L.

izvor:horoscope-daily-free.net

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group