Horoskop - Ljubavni

Šta treba da znate o vezi sa Ovnom?

Koje osobine ima muškarac Ovan?

Element Ovna - vatra, što puno objašnjava njegov karakter. Ima posebnu harizmu, formiranu osobinama pronalazača, inicijativom, stalnom generacijom ideja i željom da ih što pre oživi. Planeta Mars štiti ovaj znak zodijaka - čini Ovna ambicioznim, nepokolebljivim i čak pomalo ratobornim. Postoje plusevi - ovaj čovek definitivno zna kako preuzeti odgovornost i pridržavati se svog položaja. Nije slučajno što je dijamant muški amulet Ovna: njegova jedinstvena tvrdoća upravo je povezana sa njegovim stavom prema životu.

Koje su njegove mane?

Ako se glavne prednosti Ovna mogu nazvati njegovom nezavisnošću i brzinom u donošenju važnih odluka, onda je lako pogoditi njegove nedostatke. To je tvrdoglavost koja dostiže agresivnost, kao i vruć temperament, ponekad dostižući agresivnost. Ovan zna za njegove nedostatke, ali lako ih opravdava, verujući da mu je dozvoljeno da ima nekoliko loših navika. Prepušta se svojim slabostima i ne pokazuje oduševljenje kada mu se zameri zbog toga. Samopouzdanje je previše svetla osobina da bi on mogao prihvatiti nečiju kritiku.

Kako osvojiti srce muškarca Ovna?

Devojka koja sanja da će osvojiti Ovna mora znati da je on perfekcionista i da će to iskoristi u svoju korist. On se želi okružiti savršenim ljudima: govorimo ne samo o spoljnim, već i o unutrašnjim osobinama. Ovan nije jedan od onih koji traže savršenu devojku ali definitivno će obratiti pažnju na izvrsnu šminku, frizuru i odeću, izabranu sa ukusom. Kada se poznanstvo dogodi, možete ga udariti u srce, treptajući prtljagom znanja i smisla za humor. Međutim, postoji lakši način: Ovan saoseća sa ženama koje slušaju njegovo mišljenje, traže njegov savet i omogućavaju da se osećaju kao osvajači.

Ovan u vezi

Ako volite Ovna, onda će vas on sigurno podstaknuti da se upoznate. Ne odustajte brzo: u komunikaciji s njim treba manevrisati između nepredvidivosti i poniznosti da biste probudili njegovo interesovanje. Muškarac Ovan sposoban je da sruši planine za svoju srodnu dušu, ako ga budete vodili i podsticali njegovu sposobnost da se stara o vama i rešava svakodnevne probleme. Ovan podiže svoju voljenu ženu na pijedestal i okružuje je strašću. Imajte na umu da ponekad nema dovoljno "bibera" u vezi: čim vam postane dosadno, možete koristiti flert ili malu svađu da dodate adrenalin u svoju rutinu.

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group