Horoskop - Ljubavni

Seksualna astrološka kompatibilnost: Bik i Devica

Oba znaka dele neverovatne sposobnosti komunikacije i međusobnog razumevanja.

Njihova komunikacija se vremenom poboljšava, a isto će se dogoditi i sa njihovom vezom. Oni će imati iste ciljeve i nade za budućnost. Postoji neka čarobna veza između njih - seksi Bik bi definitivno trebalo da zadrži stidljivu Devicu. Instinktivno će uspeti da zadovolji sve njene seksualne potrebe i želje.

Ova kombinacija je sjajna i za seks i za ljubav. Bik ne sme da igra mentalne igre sa Devicom ili mora platiti zbog njih. Dugoročni odnos između njih je odličan.

Muškarac Bik i žena Devica

Žena Devica će se pobrinuti za sve detalje njihove veze od prvog sastanka, a muškarac Bik će obezbediti dovoljno finansijskih sredstva kako bi joj omogućio da uspešno realizuje svoje planove. Seksualna veza je takoše odlična između ovo dvoje. Devica je perfekcionista u svakom smislu te reči. Bik je više zainteresovan da uživa u fizičkim zadovoljstvima, ali oni i dalje misteriozno povezuju svoja tela i uspevaju da uživaju u trenutku.

Žena Bik i muškarac Devica

Žena Bik će odmah privući nevinu ličnost Device, dok će obožavati njegovu praktičnost i lojalnost. Ovo je sjajna ljubavna kombinacija iz mnogih aspekata.

U seksu - njena senzualnost se sjedinjuje sa njegovom pažnjom na detalje, tako da će uživati u seksualnim zadovoljstvima. U tom pogledu možda ne postoji "vatromet", ali ima potencijala da ova veza traje godinama.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group