Seksi horoskop otkriva šta vas uzbuđuje u krevetu i ko je idealan partner za vas

"Koji je tvoj horoskopski znak?" možda nije prvo pitanje koje postavite pre nego što uđete u vezu sa nekim, ali postoji razlog da saznate sve detalje pre nego što završite zajedno u krevetu!  

Seksualna hemija je prilično važan deo veze, a postoje određene seksualne osobine koje možete imati u spavaćoj sobi, u zavisnosti od vašeg znaka. To ne znači da ako ste Strelac, odmah treba da pobegnete od Raka - ali možda ćete imati intenzivniji seks sa Ovnom, Blizancima, Lavom ili Vodolijom.

Astrologija i seks idu ruku pod ruku. Bez obzira na to koji ste znak Zodijaka, zaviriti u seksualne sklonosti vašeg partnera može vam pomoći da bolje razumete šta je to što oni vole, kako se ponašaju u spavaćoj sobi i kako da budete kompatibilniji.

U galeriji saznajte sve o erotskim sklonostima svakog horoskopskog znaka, šta ga uzbuđuje, koje su njegove erogene zone i u kojem znaku je vaš idealan partner!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group