Horoskop - Ljubavni

Saznajte koje su erogene zone jednog Lava

Nije tajna da Lav kojim vlada Sunce voli da mu bude ukazana pažnja i da se oseća kao predmet obožavanja od strane voljene osobe.

Međutim iako voli da mu se pridaje pažnja, Lav nije sebičan po pitanju ljubavi. I više je nego spreman da partneru uzvrati za svu ljubav koju mu pruža. U krevetu Lavovi su vrlo velikodušni, strastveni i uvek se trude da se njihov partner oseća zadovoljno. Ako ste u vezi sa jednim Lavom i još uvek niste sasvim sigurni koje su njegove erogene zone, ostanite sa nama u redovima koji slede.

KOSA

Baš poput Lavova u životinjskom carstvu, Lav u Zodijaku je onaj koji je ponosan na svoju bujnu – grivu. Ona predstavlja njegov glavni atribut. U tom pogledu sasvim je razumljivo što jedan Lav uživa u nežnom provlačenju prstiju kroz kosu, masiranju temena glave i svim suptilnim dodirima koji se dešavaju u krugu glave i kose.

SRCE

Srce je svakako netipična erogena zona. Ali budući da Lavovi vladaju regijom srca, nije čudno što je upravo ono put do njihovog zadovoljstva. Kada naterate srce jednog Lava da poskoči, nesumnjivo ste dotakli njegovu erogenu zonu. To sa lakoćom možete učiniti nežnim rečima, snažnim zagrljajima i senzualnim naslanjanjem glave na njihove grudi.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group