Horoskop - Ljubavni

Saznajte koje su erogene zone jednog Blizanca

Kao vazdušni znak kojim vlada Merkur, Blizanac ima tendenciju da više podleže fascinantnim idejama i mislima tokom fizičke stimulacije.

Iako je mentalna stimulacija ključ koji otvara vrata spavaće sobe jednog Blizanca, ovaj znak ima još nekoliko osetljivih mesta odnosno erogenih zona koje ako se dotaknu na pravi način, čine da se Blizanac jednostavno topi. Saznajte u redovima koji slede koje su to zone kako bi doveli do ekstaze svog partnera u znaku Blizanca.

RUKE

Držanje za ruke možda ne izgleda kao nešto što može da dovede do uzbuđenja, ali kad je Blizanac u pitanju, ovo je – velika stvar. Prema rečima astrologa ruke su zapravo najosteljivija zona koju ima jedan Blizanac, i koje ne smete da zapostavite. Ruke predstavljaju naše priširenje u svet, a brbljivi po prirodi Blizanci se služe rukama kada nešto objašnjavaju. Budući da dobro vladaju rukama, oni su izuzetno osetljivi po pitanju stilumacije ruku. Nežno držanje za ruke, prelaženje prstima preko dlanova i svakako pregršt poljubaca savršen su način da uzbudite jednog Blizanca.

VRAT

Druga erogena zona na koju treba da obratite pažnju kada je reč o Blizancima je vrat. Budući da važe za najpričljivije i naglasnije znake Zodijaka, sasvim je logično da svom grlu i vratu pridaju veliku pažnju. Blizanca ćete dovesti do ludila ljubeći ga po vratu, nežno ga milijući prstima pa čak i grickajući mu ovu regiju. Pri maženju sa Blizancem nikako ne preskačite područje vrata jer će ono vašem voljenom doneti makismalan užitak.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group