Ovi horoskopski znaci teško ostaju u dugim vezama

Dok neki horoskopski znaci uživaju u dugim i stabilnim vezama, ova tri horoskopska znaka to podnose teško.

Otkrijte o kome je reč!  

Ovan

Ovnovi se vrlo lako i ludo zaljubljuju. Kada su strasti uzavrele, Ovan odlučuje prerano i naglo donosi odluke. Pošto su Ovnovi u stalnoj potrazi za novim avanturama i uvek im je potrebna nova iskra u vezi, oni kako vreme prolazi pokušavaju da pobegnu od svojih obaveza, a to može trajati mesecima. Često postoji period kada procenjuju svoj odnos i pokušavaju da ponovo osveže vezu, tokom kojeg postaju svesni svojih stvarnih osećanja i odlučuju o tome šta učiniti u budućnosti. Ako ne uspevaju da ponovo ožive strast, oni će tražiti novu ljubav.

Strelac

Ovaj neodlučni znak ima problem da se veže za samo jednu osobu. Kada je Strelac predugo u jednom mestu, ili u jednom odnosu, postaje nemiran. Ako želite da vaš odnos sa Strelcem traje, morate mu dati prostora. Vi ćete verovatno morati da progledate kroz prste za njihovo neverstvo.

Vodolija

Ovo je jedan vrlo nemiran znak. On smatra da je jako teško biti u vezi više od nekoliko dana. Vodolija voli da njegov život bude ispunjen dešavanjima. Često se dešava da osoba impresionira i fascinira Vodoliju, a da oni ubrzo izgube interesovanje za nju. Ukoliko želite dugu vezu sa Vodolijom neophodno je da stimulišete njegov intelekt.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group