Otkrijte na koji horoskopski znak ste slabi

Sa kojim horoskopskim znakom jednostavno morate da budete u nekom periodu života, bar po zvezdama...

1. Ovan i Vaga

Veza za oba znaka predstavlja veliki izazov, kome je teško odoleti. Prefinjenost Vage i seksualnost Ovna jesu dve različite stvari, ali se jako privlače. Međutim, veza ne može da bude duga jer prefinjenost, umerenost i pristojan način života nervira Ovnove, koji se ne daju promeniti pod naporima Vage.

2. Bik i Škorpija

Iako su svađe i sukobi u vezi između ova dva znaka neizbežna, Škorpijina divlja strast za seksualnim uživanjem prosto zavodi nežne Bikove. Bikovi su pasivni u vezi, a Škorpije to ne vole, pa se iz toga stvaraju svađe. Da bi veza što duže potrajala, strast iz spavaće sobe treba preneti i u druge aspekte života.

3. Blizanci i Strelac

Kada se susretnu Strelac I Blizanac, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost, već i psihičkom nivou - jednostavnu se slažu. Ono što se Blizancima ne sviđa kod Strelčeva jeste njihovo uverenje da sve najbolje znaju, dok sklonost ka tračarenju nervira Strelca.

4. Rak i Jarac

Ono što spaja ova dva znaka su Jarčeva snaga i emotivnost Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može da pokvari osetljivost Raka i povremeno ignorisanje sa Jarčeve strane. Ono što Jarca nervira jeste nesamostalnost Raka.

5. Lav i Vodolija

Lavu je interesantno Vodolijino maštaranje i prihvatanje samo svog autoriteta, dok je Lav u svom svetu kralj i jedan od većih autoriteta. Ono što Vodolija voli kod lava je njegova neograničena harizma. Stvar koja može da pokvari vezu je stalno traženje pažnje od strane Lava, koja nervira Vodoliju i čini da se oseća dosadno.

6. Devica i Ribe

Suprotnosti se privlače - Ribe ne vole rutinu, dok Device uživaju da sve ide po redu i pod konac. Pomažu se međusobno i pokušavaju da nauče nešto novo iz njihovih života - Ribe da nauče organizaciju, a Device da uživaju malo u životu.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group