Horoskop - Ljubavni

Otkrijte koje su erogene zone jednog Ovna

Pod vladavinom planete Mars, vatreni Ovan je jedan od najstrastvenijih znakova u Zodijaku.

Vođen sopstvenim željama i u potrazi za stalnim uzbuđenjem, Ovan obožava sve što može da iskusi na polju ljubavi i seksa. Iako se ni malo ne ustručava da preuzme glavnu ulogu u krevetu, Ovan će pasti na kolena pred vama ako dotaknete njegove erogene zone. One su poput kriptonita za Ovna i čini da zaboravi gde se nalazi. Koje su to zone ostanite sa nama u redovma koji slede jer vam ih danas otkrivamo.

UŠI

Nežne reči koje možete šaputati Ovnu dok ležite kraj njega na jastuku su sve što je potrebno da bi se aktivirala ova erogena zona. Kada se strasti probude i kada budete u naletu seksalnog uzbuđenja ne ustručavajte se da svog Ovna gricnete za uho ili ga obaspete kišom vrelih poljubaca. Ovo osetljivo mesto šalje na hiljade pozitivnih vibracija srcu jednog Ovna.

PUPAK

Ovnovi su vrlo direktni i da se oni sami pitaju najradije bi preskočili predigru i prešli odmah na glavnu stvar u spavaćoj sobi. Međutim ima jedan deo na njihovom telu koji će ih navesti da zastanu i uživaju u trenutku. U pitanju je pupak, odnosno deo stomaka oko njega. U ovoj oblasti nalazi se sva snaga i plamen uzbuđenja jednog Ovna. Nežni dodiri, golicanje i poljupci navešće ga da vam se apsolutno preda.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group