Najzaljubljeniji horoskopski znaci - ko su oni?

„Zaljubim se pet, šest puta u roku od tri minuta...“  - ovo je moto horoskopskih znakova na našoj listi.

Strelac

Prvo mesto pripada Strelčevima. Strelac u osnovi nije u stanju da živi ako nije u ljubavi. Život je previše siv i monoton jednom Strelcu ukoliko nije ispunjen ljubavlju. Stoga se Strelac zaljubljuje odmah, strasno i žestoko. Ali ne za dugo. Čim hormonalno ludilo bledi, Strelac ide u potragu za novim donatorom osećanja.

Blizanci

Blizanci se zaljube odmah, strasno i zauvek. Veruju da je njihov izabranik čovek njihovog života. I to je istina. Samo Blizanci su danas jedno, a sutra - drugo, i zato se sutra ponovo zaljubljuju, ali u sasvim drugu osobu. Ali, isto tako zauvek! Do večeri će se u svakom slučaju sigurno zaljubiti.

Vaga

Želim da volim, želim da patim, želim da šetam - to je glavni životni princip Vage. Jedini problem je što čim dobiju uzvraćenu ljubav, Vage se odmah predomisle. Ne želim da volim, ne želim da patim. Želim kolačić i votku! Na primer.

Lav

Lavovi se u proseku zaljubljuju tri puta nedeljno. Srećom, Lavovi ne samo da se munjevitom brzinom zaljubljuju, već isto tako brzo gube interesovanje za predmet njihove ljubavi, koji ponekad nemaju ni vremena da upoznaju.

Ribe

Ribe su uvek u potrazi za ljubavlju, jer bez ljubavi one ​​ne dišu i ne žive. Ali, kod Riba postoji i predmet ljubavi - to je ekstra opcija: ako ne postoji čovek koji je pogodan, Riba se do ušiju zaljubljuje u sopstvenu maštu i tu je mirna, ispunjena i srećna.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group