Horoskop - Ljubavni

Može li veza između Raka i Škorpije da bude uspešna?

Jednako i Rak i Škorpija znaju koliko je teško pronaći osobu koja ih zaista razume.

Rakovi često dobijaju kritike na račun svoje emotivne strane ličnosti, dok Škorpija ima reputaciju vrlo intenzivne i posesivne osobe. Veza dvoje ljudi sa ovim osobima, ne sluti baš na dobro, zar ne. Međutim, mogla bi vas prijatno iznenaditi kompatibilnost jednog Raka i Škorpije.

Veza između Raka i Škorpije u astrologiji naziva se aspektom trigona. To znači da su dva znaka jedan od drugog udaljena 120 stepeni. Kada se znaci istog elementa spoje, obično im je lako da se slože jer govore istim jezikom. Budući da su i Rak i Škorpija vodeni znaci, oni su skloni tome da budu osetljivi i u skladu sa svojim emocijama. Kada je ljubav u pitanju, oni žude za dubokom emotivnom vezom koja uključuje najiskrenija osećanja. Jezik ljubavi ova dva znaka je možda tih ali isprepletan snažnim emocijama.

SEKSUALNA KOMPATIBILNOST

Postoji neverovatna magnetna privlačnost između ova dva znaka. Raka privlači dubina i snaga jedna Škorpije, dok ona ceni slatku i brižnu prirodnu jednog Raka. Za oba znaka snažna emocionalna veza je ključna da bi došlo do seksualnog iskustva. Bez obzira koliko hemije je prisutno među njima, oni će dozvoliti da prođe neko vreme pre nego što postanu intimni. Iako je Škorpija seksualno više avanturistički nastrojena u nežnom zagrljaju Raka, vrlo rado će se sklupčati i smiriti.

EMOCIONALNA KOMPATIBILNOST

Rak i Škorpija su veoma kompatibilni u emocionalnom smislu. Škorpija je ona koja ima više "ekstremnih" osećanja, koje ne izražava uvek slobodno, osim u slučaju Rakovog prisustva. Rak je s druge strane vrlo sentimentalan i nije mu lako da sa drugima deli ono što oseća, ali kad je kraj Škorpije sve to se menja. Rak i Škorpija dele intuitivnu stranu, i jednostavno svoj odnos zasnivaju na pretpostavci šta ovo drugo misli. Kada se dobro sinhronizuju, oni jedno drugom mogu završavati rečenice.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group