Mars u vašoj natalnoj karti otkriva kakav muškarac je idealan za vas

Svaka žena je bar jednom srela muškarca koji je imao čitav niz pozitivnih kvaliteta, ali nije osećala fizičku privlačnost prema njemu.

Ovaj sukob između uma i osećanja je uobičajen problem koji ukazuje na ženino nerazumevanje njenih istinskih potreba. Kako se nositi sa njima? Astrologija, odnosno pozicija Marsa u vašoj natalnoj karti, može vam dati dobar trag.

Planeta Mars se tradicionalno smatra „muškom“. Ona je odgovorna za naš temperament, spremnost na akciju, snagu volje i energetsku sposobnost da pozicioniramo elemente našeg "ja" u spoljašnjem svetu. Ali kada je u pitanju položaj Marsa u ženskoj natalnoj karti, ova planeta poprima još jedno dodatno značenje – kvalitet muške energije koja u nama izaziva fizičku privlačnost.

Činjenica je da je ženama teško da se nose sa svojim agresivnim Marsom, jer je to strano njihovoj prirodi. Međutim, njegovu energiju treba negde usmeriti, pa smo skloni da je podsvesno projektujemo na muškarce koje srećemo i sa kojima komuniciramo. Jednostavno rečeno, pozicija Marsa u ženskoj natalnoj karti može vam reći na koji tip muškarca ste energetski podešeni, koje su vaše najdublje erotske preferencije i šta vas zaista privlači kod partnera.

U galeriji otkrivamo tip "idealnog muškarca" za svaku od nas prema položaju Marsa u natalnoj karti.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group