Horoskop - Ljubavni

Komplatibilnost Lava i Vage

Dok je Lav smeli vatreni znak, Vaga je s druge strane sofisticiran vazdušni znak.

Različiti, ali iznenađujuće kompatibilni znaci. Lav i Vaga sa stanovišta Zodijaka predstavljaju magičnu harmoničnu mešavinu. Vatreni i vazdušni znaci u istoj meri uživaju u stvaranju akcije i ostavljanju snažnog utiska. Jedina opasnost u celoj priči je u pogledu susreta jednog Lava i jedne Vage, pri kom Lav sa njom ne postupa naročito pažljivo, što svu moguću hemiju može pretvoriti samo u prolaznu avanturu.

LAV U VEZI

Lavovi su smeli, umetnički nastrojeni i jednako uživaju u ljubavi koliko vole i da je primaju. Kada je veza u pitanju Lav će uvek želeti nešto stabilno i stvarno. Iako ih privlače ekscentrične osobe, za stabilnu vezu im je potreban neko ko igra po pravilima i ispunjava njihova velika očekivanja. Njihov partner iz snova je osoba koja ostvaruje svoje ciljeve ali se preterano ne ističe. Iako Lavovima nije važno da li su deo najmoćnijeg tima, oni u njemu žele da budu osoba sa završnom rečju.

VAGA U VEZI

Vagama upravlja Venera, s toga za njih ne postoji ništa važnije od ljubavi i lepote. I mada se Vage menjaju u odnosu sa osobom sa kojom su, one su izuzetno nezavisne, i takve vole da budu i u vezi. Kada Vaga pronađe odgovarajućeg partnera, njihova kompletna veza postaje jedna velika avantura. Vaga se maksimalno zalaže za osobu sa kojom je i u vezu unosi svu svoju energiju. Vage takođe ne pate od ozvaničenja veze i mogu živeti odvojeno od partnera godinama. Sve dok je Vaga sigurna u osećanja voljene osobe, njoj ništa drugo nije važno.

KOMUNIKACIJA IZMEĐU LAVA I VAGE

Kada su na okupu Lav i Vaga uvek vode zanimljiv razgovor. Ova dva znaka imaju mnogo toga da kažu jednom drugm i neprestano se nadahnjuju zanimljivim šalama i dubokim razmišljanjima. Male su šanse da bi ova dva znaka ikad jedno od drugog mogli da skrivaju velike tajne, premda su oboje pobornici – belih laži.

SEKS I ROMANSA IZMEĐU LAVA I VAGE

Lav i Vaga apsolutno obožavaju ljubavne veze. Oboje su romantične duše ali to pokazuju delima više nego rečima. Na početku veze Lavu se može činiti da ga Vaga ne obasipa dovoljno pažnjom, ali je to samo privid jer ona zapravo jedva čeka da ga nazove – svojim. Jednom kada se udobno smesti u svoju ljubavnu vezu, Vaga počinje da se otvara i obasipa Lava nežnošću. Seks između Lava i Vage je strastven koliko samo može da bude.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group