Horoskop - Ljubavni

Kompatibilnost Ovna i Vage u vezi

Kada vatreni Ovan sretne "prozračnu" Vagu, imamo pred sobom klasičan slučaj privlačenja dve suprotnosti.

Logično, zabavljanje sa nekim ko je vaša polarna suprotnost ne bi trebalo da funkcioniše. Jednom kada početno uzbuđenje popusti, previše razlika se može pokazati izazovnijim nego što se na početku moglo i pretpostaviti. Međutim, prema astrološkim otkrićima parovi koji čine polarnu suprotnost mogu da budu zaista kompatibilni.

Ovan i Vaga imaju veliki potencijal da stvore stabilnu vezu. Dok Venera planeta ljubavi vlada Vagom, Ovan je onaj kojim vlada Mars planeta koja je povezana sa seksom, strastima i željama. U ovoj kombinaciji, ove dve planete čine par koji priča o ljubavi i privlačnosti. Lepota, gracioznost i šarm Vage biće izuzetno privlačni jednom Ovnu. S druge strane Ovnovo samopouzdanje, snažno prisustvo i odlučnost privući će pažnju jedne znatiželjne Vage.

Rane faze veze biće poput vožnje na ringišpilu. Biće tu mnogo flertovanja, zavođenja, jurnjave i prepuštanja. Njihova seksualna kompatibilnost je mnogo veća nego kod ostalih suprotnih znakova, zbog uticaja njihovih vladajućih planeta. Uloge u ovom slučaju biće jasno raspoređene; Vaga je ona koja voli da voli, a Ovan je onaj koji obožava da bude voljen. Kada se ljubav produbi, ovaj par će izgraditi vrlo stabilnu i dugu vezu.

U emotivnom smislu se Vaga i Ovan po mnogo čemu razlikuju. Ovnovi su neposredni, agresivni i neretko vrlo drski. U isto vreme Vaga je ta koja pristupa stvarima na diplomatski način, mirno i otvorenog uma, uvek spremna da sasluša drugu stranu. Ako pitate Vagu ona smo želi da se svi slože, pa taman se i složili da se ne slažu. Ako pitate Ovna, on je u pravu. Do nesuglasica bi moglo doći kada Ovan otkrije tu Vaginu potrebu da sve drži u savršenoj ravnoteži, jer Ovan nije neko ko će preći preko tuđeg lošeg ponašanja radi mira u kući.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group