Horoskop - Ljubavni

Koliko se u ljubavi slažu Ovan i Lav?

Kada se sretnu dva vatrena znaka, ne postoji znak stop među njima.

Ovan i Lav već pri prvom susretu neće moći da odvoje ruke jedno od drugog, i ulazak preko noći u ljubavnu vezu je gotovo sasvim izvestan. Međutim, koliko će dugo trajati plamen ljubavi između njih dvoje? Otkrivamo vam u redovima koji slede koliko se na ljubavnom planu slažu jedan Ovan i jedan kralj džungle – Lav.

Ključna reč za vezu između Ovna i Lava je dinamika. Ovi vatreni znaci su skloni tome da prvo deluju a tek posle da razmišljaju o posledicama svog učinka. I jedan i drugi znak se u životu vode intuicijom, što čini da deluju kao vrlo skladan par, fokusiran na akciju. Ovan kojim vlada Mars je izuzetno takmičarski nastrojen i vođen svojim ličnim željama. Jednom kada nešto privuče pažnju Ovna on neće stati ni pred čim dok ne ostvari svoje planove.

Iako pojedinim znacima ovakva upornost zna da bude odbojna, Lav je upravo onaj koji voli da bude – progonjen, i postavljen na pijedestal. Kraljevski magnetizam Lava je nešto poput plamena koji privlači insekte. Dok je Lav impresioniran hrabrošću i odlučnošću jednog Ovna, on ga se istovremeno ne plaši za razliku od brojnih drugih znakova. Lav je siguran u sebe i kao takav u stanju je da bude večiti izazov jednom Ovnu.

Obzirom da je reč o vatrenim znacima, oni su vrlo kompatibilni i u ljubavi se vode parolom "sve ili ništa". Budući da ni jedno od njih nije ni najmanje sramežljivo, direktnost je ona koja im obezbeđuje pobedu. Ovo nije dvojac koji voli da igra igrice, već par koji je predodređen da izgradi dugu i stabilnu vezu. Oni će uvek razumeti potrebe jedno drugog i posvetiće se podjednako ljubavnoj vezi.

Spavaća soba je ona gde stvari između Ovna i Lava postaju zaista dobre. Lav će uživati u izvođenju seksi predstava za svog voljenog Ovna, a Ovan je taj koji voli da bude zaveden. Kao vrlo spontani oni se ne ustručavaju da istražuju granice svoje seksualnosti.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group