Horoskop - Ljubavni

Koliko Lavovima treba vremena da se zaljube?

Osobe rođene u znaku Lava su vrlo energične i u njihovoj blizini je uvek zabavno.

Kao istinski kraljevi Zodijaka, oni se uvek brinu da se svi oko njih dobro provode. Lako ih je zavoleti jer su vrlo seksi, sofisticirani i imaju taj neodoljiv šmekerski pogled. Takođe Lavovi su neverovatno odani i velikodušni prema onima koje iskreno vole. Oni su uglavnom ljubazni prema ljudima, pa je s toga teško i prepoznati da li prema vama gaje samo površne ili dublje emocije. Ako želite da znate da li se izdvajate iz gomile i značite jednom Lavu, saznanje o tome koliko vremena treba Lavu da se zaljubi će vam sigurno značiti. Osim toga kada to otkrijete lako ćete znati u kom smeru možda malo treba da pogurate stvari.

Lavavi su zapravo vrlo izbirljivi kada je ljubav u pitanju. Kada su voljeni u vezi Lavovi zrače samopouzdanjem i sigurnošću. Samim tim kada Lav zna da je naišao na nekog kome može da se preda on je aktivan, veseo, nasmejan i oseća se vrlo zadovoljno. Takođe usled tolike radosti on će se truditi i da svima oko sebe ulepša dan i popravi raspoloženje.

Kada je zaljubljen Lav voli da se razmeće romantičnim gestovima, večere uz sveće i mali znaci pažnje su tako – lavovski. Ovo naime ne znači da su Lavovi materijalisti već da traže način da sitnicama iskažu svoju naklonost. S druge strane ako želite da navedete Lava da vam se preda, on će neverovatno ali istinito biti apsolutno imun na sve romantične tretmane koje možete da smislite, ako nema u njegovom stomaku – onih posebnih leptirića.

Da bi se Lav zaljubio moraju postojati sitne varnice i ta posebna vibracija koja spava njegovo srce sa srcem date osobe. Zaljubljenog Lava je lako primetiti jer se umiljava kao mačka oko osobe koja mu se sviđa. Gotovo da možete da vidite njegovo srce kako lupa ubrzanim tempom kada je kraj date osobe. Budući da imaju tendenciju da slede svoje srce, Lavovi se poprilično brzo zaljubljuju. Međutim kao vrlo strastven znak i željan ljubavi, Lav ima često tendenciju da pobrka ljubav sa požudom.

Ako ste iskreni prema Lavu, biće i on prema vama u pogledu svojih osećanja.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group