Horoskop - Ljubavni

Koliko dugo treba jednom Strelcu da se zaljubi?

Strelčevi u suštini nisu komplikovane osobe.

Jednostavni su po pitanju onog što žele i čemu teže. Međutim ponekad ih je teško shvatiti kada je ljubav u pitanju. Kao prvo Strelac je vrlo društvena osoba i prijateljski raspoložena prema svima, tako da je sasvim opravdamo što se pitate da li on ima romantične naklonosti prema vama ili vas samo smatra prijateljem. Kao drugo, Strelac baš i nije materijal za vezu, budući da izuzetno ceni svoju slobodu.

Strelčevi su skloni tome da veruju da bi ih ljubavna veza i posvećenost nekoj osobi mogle usporiti i onemogućiti im da ostvare svoje ciljeve. Uprkos svemu tome i više su nego zaljubljive prirode jer ne mogu da odole činjenici da, pored svega veruju u ljubav na prvi pogled. Ako vas zanima jedan Strelac i želite da znate na čemu ste sa njim, saznanje o tome koliko mu vremena treba da se zaljubi bi vam zaista moglo koristiti.

Ovaj vatreni znak ljubav doživljava kao avanturu – intelektualno, fizički i emocionalno. U vezi Strelac nastoji da bude u potpunosti iskren prema osobi sa kojom deli intimnost. Ne treba da vas zbunjuje ako vas Strelac ne obasipa cvećem i poklonima, jer to nije njegov način da iskaže naklonost prema nekom. On ne veruje u sitne načine pažnje, već veća dela koja će uzbuditi sva vaša čula.

Kada je u vezi Strelac je optimističan, zabavan i vrlo spontan. Uz njegov odličan smisao za humor, romantični trenuci u dvoje su poput bajkovitog prizora. Ako se njegov partner oseća loše ili je imao loš dan, Strelac će uvek naći način da ga razveseli. Iznad svega Strelac je odana osoba, tako da sa njegove strane nikad ne treba da očekujete neverstvo.

Iako privlače mnoge, Strelci su vrlo izričiti po pitanju osoba sa kojima stupaju u ljubavne veze. Ni malo ih ne zanimaju statične osobe, koje ne uživaju u putovanjima i avanturama. Strelcu treba “partner u zločinu” kada je osvajanje svih kontinenata u pitanju. Ako Strelac pomene putovanje samo sa rancem na leđima, a vaš je odgovor da već imate jedan uvek spreman na dnu ormara “za svaki slučaj”, on neće odoleti nego da vam preda svoje srce na dlanu.

Zapravo, Strelcu treba malo vremena da se zaljubi ako ste vi TA osoba.

Ž.J.

Izvor: Bustle

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group