Horoskop - Ljubavni

Koliko dugo treba jednom Blizancu da se zaljubi?

Ako bi trebalo da napravite listu znakova u Zodijaku koji nisu materijal za zabavljanje, Blizanac bi se našao na prvom mestu.

Šarmantni, dvolični, koketni i vrlo lepršavi Blizanci su poznati po svom slobodnom shvatanju u pogledu veza. U jednom trenutku su svuda oko vas, a već drugog se prave kao da ne postojite. Realnost je takva da veza sa Blizancem može da bude vrlo zbunjujuće iskustvo. Na vašu sreću astrologija je tu i danas vam pružamo uvid u to koliko vremena treba jednom Blizancu da se zaljubi. Jer uprkos tome što ih bije mnogo slobodan glas, kada se zaista zaljube, Blizanci ostaju trajno zaljubljeni.

Blizanci su poznati kao znaci koji vole dobru zabavu, pri čemu je njihova dualnost svima dobro poznata. Ako nemate dovoljno sreće da se zaista približite Blizancu, nećete moći da vidite kakva je njihova prava priroda jer je vrlo vešto u skrivaju. Za Blizance su lični prostor i sloboda veoma važni. Oni uvek nastoje da ne budu nikad previše emocionalno vezani za nekog. Čak i kada su u dugoj i stabilnoj vezi Blizanci će težiti ka tome da neguju sopstvene interese i žive svoj "samački" život. Za njih je važno da pronađu partnera koji ima sličan pogled na svet kao i oni.

Blizanci su vrlo inteligentni i njih je potrebno stimulisati različitim stvarima. Jednom kada ih neko ili nešto prestane fascinirati, prelaze na sledeću "žrtvu" i uplovaljavju u novu avanturu. Čak i kada počnu da osećaju nešto snažno prema osobi kraj sebe, oni će nastojati da racionalizuju ta osećanja pre nego se upuste u – put bez povratka. Ovo bi u suštini značilo da se Blizanci ne zaljubljuju veoma brzo. Proteći će mnogo vremena pre nego što Blizanac uopšte i sam shvati da je zaljubljen.

Međutim kada Blizanac shvati da ga ista osoba drži zainteresovanim mesecima, to je znak da prema njoj gaji nežna osećanja. Tek tada će joj se otvoriti i priznati šta oseća. Prema Blizancima je potrebno da budete nežni, i nikako napadni. Dozvolite da budete predmet njihovog interesovanja i nikad ne otkrivajte previše o sebi na samom početku. Dajte im priliku da budni sanjaju o vama.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group