Horoskop - Ljubavni

Koliko dugo treba jednom Biku da se zaljubi?

Zaljubljivanje je proces koji se kod svake osobe dešava na jedinstven način.

Ima onih koji se zaljube brzinom svetlosti, ludo i bezglavo, dok su tu i oni kojima treba vremena pre svega da se uvere da su napravili dobar izbor. S druge strane tu su i pojedinci kog kojih se dati proces zaljubljivanja dešava drugačije svaki put kada se nađu pred ovim izazovom. Ako ste zaljubljeni u jednog Bika i pitate se šta on oseća prema vama, tu smo da vam malo pomognemo. Otkrivamo vam danas koliko dugo jednom Biku treba da se zaljubi.

Bik je u suštini veoma pažljiva, promišljena i dosledna osoba. Što se njega tiče nikad ne morate da brinete da li će vam uzvratiti poruku ili poziv. Ali ako se viđate već neko vreme i on tek treba da verbalizuje kako se oseća, logično je da vas zanima brzina kojom se on zaljubljuje. Upoznavanja mogu biti zbunjujuća, ali uz pomoć astrologije možete dobiti jasniju sliku zašto se pojedine osobe ponašaju na ovaj ili onaj način.

Bik kao jedan od zemaljskih znakova, u ekipi sa Devicom i Jarcem ima tendenciju da bude vrlo praktičan, pouzdan i temeljan. On je poznat po svom gracioznom i sporom hodu. Ono što Bik najviše ceni su stabilnost i sigurnost u ljubavnoj vezi. Zbog ovog im treba izvesno vreme da uspostave kontakt sa onim ko im se dopada. Bik je zapravo jedan od najsporijih znakova u Zodijaku kada je zaljubljivanje u pitanju.

Ono što Bik želi da zna jeste da li ste vi soba kojoj apsolutno može da veruje. Njegov moto je – polako ali sigurno do cilja. I mada se sporo obavezuju, jednom kada to učine to je za ceo život. Kako bi osvojili srce (i dušu) jednog Bika pored fizičke privlačnosti morate mu ponuditi i emocionalnu stranu. Bikovi vole duboke teme za razgovore putem kojih testiraju vaše sklonosti i namere. Romantični i vrlo senzualni, oni obožavaju večere pod svećama i duge šetnje kraj obale reke.

Ako ste dakle zaljubljeni u jednog Bika, treba da znate da će biti potrebno neko vreme da se ove "rogonje" zaljube. Ali ako ste zaista prepoznali u svom Biku kvalitet kakav ste tražili, on je vredan čekanja.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group