Horoskop - Ljubavni

Koliko dugo treba jednoj Devici da se zaljubi?

Ako tražite "materijal za dugu vezu", Devica se čini kao jako dobar izbor.

Ovaj zemljani znak je vrlo stabilan i orijentisan ka svom cilju – dugoj i uspešnoj ljubavnoj vezi. Devica je jedan od možda najorganizovanijih znakova Zodijaka. Zrela je, odgovorna, odana i odlična na polju komunikacije. Ali poput drugih zemljanih znakova, zabavljanje sa jednom Devicom je proces koji se jako dugo i sporo odvija. Ponekad mogu proći i meseci dok vam Devica ne nagovesti kakva su zapravo njena osećanja prema vama. Ako ste u vezi sa jednom Devicom i pitate se šta vam budućnost sa njom može doneti, saznanje o tome koliko je vremena potrebno Devici da se zaljubi bi vam sigurno moglo koristiti.

Zaljubljenu Devicu nije tako lako uočiti, poput nekih drugih znakova. Device su pažljive prema detaljima i uvek smatraju da može bolje. Kada je zaljubljena u nekog osoba u znaku Device kreće da obraća pažnju na detalje vezane za tu osobu. Ona zapravo pronalazi načine da pomogne u poboljšanju osobina i ponašanja svog partnera. Iako ne želi da bude takva, Devica je poprilično kritički nastrojena, što znači da će osoba koja je predmet njene naklonosti dobijati smernice koje bi joj omogućile da postane bolja, efikasnija, odgovornija.

Stabilnost i doslednost su dve stvari koje su veoma važne ovom zemljanom znaku. Potrebno je izvesno vreme kako bi Devica stigla do faze "zaljubljenosti". Device su oprezne kada je ljubav u pitanju i ne donose olako velike odluke. One više vole da igraju na sigurno nego da uplovljavaju u neistražene vode. To je u skladu sa njihovom perfekcionističkom prirodom. Budući da je Merkur planeta koja vlada nad Devicom, ona je sklona preteranom razmišljanju.

Nije ništa čudno u tome da Devica odvoji vreme za detaljnu analizu osobe koja joj se dopada, kako bi utvrdila da li ima više ZA ili PROTIV stvari u tabeli. Tek na osnovu dobijenih rezultata, i ako je svakako sa vaše strane dobila čuveno "volim te", Devica će biti u stanju da prizna sebi "zaljubljena sam".

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group