Horoskop - Ljubavni

Koliko dugo jednoj Vagi treba da se zaljubi?

Ako ste uspeli da privučete pažnju jedne Vage, smatrajte se nekolicinom srećnika koji hodaju ovom planetom.

Kao najromantičniji znak u Zodijaku, Vage jednu sasvim običnu ljubavnu priču mogu da pretvore u magično bajkovito iskustvo. One su vrlo pažljive, nežne i osećajne i svakom detalju posvećuju veliku pažnju. Čini se da uvek znaju koje reči treba da upotrebe kako bi se osoba kraj njih osećala voljeno i zadovoljno. Ponekad vas Vage mogu navesti da se zapitate – da li se ovo meni zaista dešava, ili sanjam? Ako niste sigurni u to šta Vaga oseća prema vama, brzina kojom se zaljubljuje vam može mnogo toga otkriti.

Vođena boginjom ljubavi Venerom, Vaga se rodila zaljubljena u ideju o ljubavi. Kada pitate Vagu za mišljenje o romantici, to nije opcija već zahtev, što znači da gotovo nikad neće uploviti u vezu bez snažnih osećanja u njoj. Međutim Vaga je ta koja će vrlo temeljno vagati odlike osobe koja joj se dopada, odlučujući pri tom da li ste vi pravi izbor za nju.

Kao beznadežni romantik Zodijaka Vage vole igre zavođenja i udvaranja. Kako bi znali da treba da se otvore ka vama, Vage moraju biti apsolutno sigurne u vaša osećanja. Vaga govori jezikom koji obuhvata cveće, bombonjere i pregrš poljubaca. Mala sitna iznanađenja, nežne reči i zavodljivi pogledi ono su što će otopiti srce ovog vazdušnog znaka. Inteligencija je takođe nešto što je veoma značajno jednoj Vagu, s toga podsticajni razgovori su vaš adut u rukavu da zadržite njihov interes.

U suštini vrlo malo je vremena potrebno jednoj Vagi da se zaljubi. One su orijentisane na ljubav i zainteresovane za temu zaljubljenosti. Iako se obično ne zaljube na prvi pogled, prvi kvalitetan sastanak će uraditi posao. Jednom kada osvojite srce romantične Vage, postaćete zvezda njihovog ljubavnog filma. Znaćete bez svake sumnje šta Vaga oseća prema vama jer pažnja, ljubav i naklonost neće izostati. Vaga će se uvek pobrinuti da se osećate zadovoljno i sigurno, kao i da uživate u trenucima koje provodite zajedno.

Da bi plamen ljubavi između vas i vaše Vage bio prisutan pobinite se da veza ne bude monotona i da uključuje zanimljive teme.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group